Laat je verrassen door de wijsheid van je kind!

Voor kinderen (vanaf 8 jaar) en hun begeleiders. Kinderen zijn veel gevoeliger dan jij bent en hebben een sterk intuïtief weten hoe dingen in elkaar zitten. Het lukt ze echter niet altijd om hier woorden aan te geven. Dat maakt het voor jou als ouder soms lastig te weten wat er precies in jouw kind omgaat.  

In deze workshop leren we de kinderen gebruik te maken van simpele beelden en metaforen om relaties of situaties thuis of op school te duiden. Door gebruik te maken van deze beelden kunnen kinderen bijzonder eenvoudig vertellen hoe ze in hun vel zitten en wat ze nodig hebben.  

 

Wij leggen het uit

We leggen uit hoe je deze beelden kunt interpreteren en hoe je ruimte kunt geven aan de wijsheid van je kind. 

Luc en Helmi zullen tijdens de workshop vertellen hoe het voor hen was, toen ze net zo oud waren als de kinderen nu. Ze konden allebei heel snel bij hun eigen wijsheid, maar wisten niet zo goed hoe ze het konden laten spreken. Nu coachen ze andere mensen naar hun eigen wijsheid toe. Waar ze zich vroeger niet in begrepen voelden, bleek hun grootste kracht verborgen te zitten. 

Wij leggen het uit
Praktische informatie:

Praktische informatie:

Inloop vanaf 13.30u.  • Workshop van 14u. – 16.30u. • Uiteraard inclusief koffie, thee en lekkers voor de kinderen • € 45,- voor 2 personen 

Hebben jij of de volwassene, die je mee wilt brengen, nog vragen? Bel één van ons gerust!