Lichtconcerten

Lichtconcerten

Het lichtconcert is een combinatie van workshop en concert waarin verbinding centraal staat. We doen meditatie-oefeningen waarin we contact maken met onszelf en verbinding leggen met de ander. Hoe we onszelf voelen bepaald direct hoe we de ander ervaren. Wanneer je in staat bent het licht in jezelf te zien, zie je ook het licht in de ander en omgekeerd geldt dat ook. 

Na de workshop en misschien zelfs tijdens gedeeltes van de workshop worden we begeleid door en getrakteerd op fantastische live muziek. Tijdens het concert kun je plaatsnemen in een bank, stoel of op (meditatie)kussens. Heb je zelf kussens of zitzak voor bij het concert, voel je vrij om ze mee te nemen. 

Praktische informatie
  • Inloop vanaf 13.30u. ben je van harte welkom voor thee, koffie en iets lekkers. 
  • Aanvang 14u met de oefeningen en het concert zal eindigen rond 16.30u.
  • Entree: € 22,- en € 8,- voor kinderen inclusief workshop, concert, koffie, thee en hapjes. 

Voel je welkom om hierna nog even na te genieten van elkaar en de omgeving.

Meld je aan van te voren via deze site.

Kinderen

Kinderen zijn welkom bij de muziek. Helaas blijkt de workshop niet zo heel geschikt voor kleintjes als ze dit niet zo gewend zijn en er is helaas nog geen budget voor oppas. Er is een plekje in huis met speelgoed en een grote tuin waar ze lekker kunnen ravotten als ze al kunnen zwemmen of als je ze een beetje in de gaten houdt. Er loopt namelijk een sloot achterlangs. Zwemvesten zijn aanwezig 😉 Voel goed of het past voor jouw kind.

Geef een seintje als je graag wilt komen. Dan reserveren we een plekje in de ruimte voor je en sturen we je de verdere details.

Gezellig als je komt!