Zomerweek Frankrijk

Zomerweek Frankrijk

Soul connection on a deeper level

Ontspannen genieten met elkaar staat deze week voorop. Deze week is verrassend, opent je en laat je tot in je kern voelen wie je bent. Helmi beschrijft het als ‘Soul connection on a deeper level’. Het geeft zin en plezier in het leven omdat je weet en voelt dat het mogelijk is. Je voelt de verbinding met jezelf, je passie en het leven zelf. Luc zegt hierover ‘mijn hart gaat open deze week’ . ‘Werkelijk contact maken met de ander, zoals de ander is, zonder oordelen. Mezelf compleet en vrij voelen in contact met de ander.’ 

Oud deelneemster Marja over deze week:

Andere reacties van oud-deelnemers: 

'Deze week bracht me rust, duidelijkheid en bevestiging van wat ik zocht. De zekerheid om voortaan nog meer af te gaan op mijn intuitie en te mogen vertrouwen op mijn gevoel. En tegelijkertijd haalde je alles overuit wat ik dacht te weten en brachten jullie nieuwe wonderbaarlijke dingen op mijn pad.' Janine

'Ik lig ondergedompeld in Preau energie al de hele dag in de regen in de tent. Heerlijk! Het was een prachtige week, dank jullie wel!' Ira

'Heel veel dank voor de prachtige week en de dagen erna. Mooie processen gezien, meegemaakt en onderdeel van mogen zijn. Dank je voor je zijn en je spiegelingen, je hebt me veel inzichten gegeven. Je bent een lief en mooi mens!' Marijke

Programma  

Tijdens de transformerende week doen we oefeningen in aandacht en verbinding. Denk aan oefeningen uit de Tai Chi, mindfulness meditatie, visualisaties, bewegen, wandelen en contact maken met de natuur. Belangrijke elementen deze week:

Connecting the source

Hoe maak je verbinding met je levenskracht en hoe ga je van daaruit je leven weer in? Je voelt je lekkerder wanneer je je energiek voelt en alles helder is. Je weet waar je heen wilt en wat je wilt. Je weet dat wat je aan het doen bent, dat dat klopt. Dat geeft heel veel rust. Alles valt weg, mensen maken zich geen zorgen meer en beseffen wie ze zijn, dat ze groter zijn dan hun fysieke vorm. Op dat moment is er eenheidsgevoel. 

Intuïtie & werken met beelden

Intuïtie gaat over vertrouwen op je gevoel in ontmoetingen en bij de keuzes die je maakt. Deze week wordt je bewuster van de energie tussen jou en de anderen en je gaat hier woorden aan te geven. Je leert beelden in te zetten om helderheid te creëren voor jezelf en als middel om anderen te duiden. Eenvoudig, simpel en zeer doeltreffend.

Beelden komen direct uit je onderbewuste en geven direct weer hoe het met jou is. Door beelden te gebruiken kun je door alle bullshit heen kijken. Vaak hebben we niet de woorden om aan te geven hoe het is. Beelden zelf zijn als metaforen en symbolen die een enorme kracht geven. Door deze symbolen te interpreteren kom je tot grotere helderheid over wie je werkelijk bent. 

Helmi over intuitie

Hartscontact maken

Waar aandacht is gaat de energie stromen, blokkades verdwijnen en openheid ontstaat. We doen oefeningen in liefdevolle aandacht (voor sommigen bekend als focussing / meditatie in aandacht). Je ontwikkelt automatisch meer compassie voor jezelf en voor anderen. 

Hartsverlangen

We hebben allemaal iets unieks in dit leven te brengen. Vaak wordt dit lastig gemaakt door onze eigen overtuigingen en gedachten die we hebben meegekregen van onze ouders en onze omgeving. Wanneer we deze los kunnen laten, zijn we in staat ons werkelijke hartsverlangen te voelen en te leven. Deze week maak je contact met je hartsverlangen. Je gaat dit hartsverlangen voelen vanuit een ontspannen stevigheid zodat het je lukt om dit verlangen te leven waar je ook bent.   

Luc over je gevoel volgen

Tai Chi

Tai Chi is waarschijnlijk de bekendste Taoïstische kunst in het westen. Tai Chi is bekend door de ontspannen en rustige bewegingen waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden. Door Tai Chi oefeningen voel je je levensenergie stromen. Je ervaart hoe je krachtig blijft staan en kunt ontspannen terwijl anderen druk op je uitoefenen. Je ervaart hoe je jouw innerlijke pure Chi (energie) vrij kunt stromen. Je ervaart dat je vanuit ontspanning vele malen sterker bent dan je ooit zou kunnen zijn vanuit spier- of wilskracht. 

Individuele begeleiding

TIjdens de week zijn Luc van Helmi beschikbaar voor een een-op-een gesprek, coachingsgesprek, reading of healing. Deze sessies kunnen bijdragen aan een dieper inzicht en een extra stap in jouw proces.

Over de locatie / prijs

Een prachtig landgoed, het eten is geweldig en vegetarisch. De prijs € 755,- is een vanaf prijs. Voor de prijs verblijf je in een eigen tent. Alle overheerlijke maaltijden, koffie en thee zijn ingebrepen. Wil je een gedeelde, eigen kamer of luxe ingerichte tent, betaal je een extra bijdrage. 

Afgelopen jaren was de training/locatie eind mei al volgeboekt. Wees er dus op tijd bij. Vol = vol. 

Meerijden is trouwens altijd mogelijk. Voor informatie over de locatie en inschrijven, kijk op: https://www.preau.nl/connecting-the-source

Meer weten over Helmi of Luc. Lees verder bij ‘over ons’.