Voorspoed creëren!

Voorspoed creëren!

Het is tijd om voorspoed in al je cellen te voelen. De eerdere middagen pakten uitermate positief uit voor de deelnemers. Er werden droombanen en levensliefdes gevonden, prachtige thuisplekken en 'thuis in mezelf'. 

Meer creërend denken voor jezelf en anderen? 

Sta je wel eens aan de zijlijn, omdat je brein 'denkt' dat je ergens niets aan kunt veranderen? Je hebt nu eenmaal geen baan, geen geld, geen lief... , want je 'moet eerst'... Vul alle verklarende redenen, die zich in de loop van de jaren in je brein genesteld hebben, maar in... Grote kans dat dit dan echt de middag voor jou is. 

We gaan 'Voorspoed in al je cellen' aanzetten en oefenen in op het juiste moment stappen te zetten op de voorspoedige weg.  We gaan voorspoed in de ruimste zin van haar betekenis, aan slingeren. Laat je verrassen door de flexibiliteit en creativiteit van je eigen brein en 'Zijn'.

Twijfel je nog een beetje? Een beetje ervaring in mediteren is fijn, maar geen must. Inmiddels lopen er al meerdere 'leken' hun voorspoedige pad. Neem anders even contact op met Helmi en kijk vrijblijvend samen met haar iets 'dieper' of je hieraan mee zou willen en kunnen doen.

Praktische informatie:
  • Inloop om 13.30u met thee, koffie en wat lekkers.
  • Van 14u - 17u
  • Bijdrage voor deze bijzondere middag is € 44,-.

Om 17u. is het tijd om nog even gezellig bij te kletsen. Bij mooi weer op het terras genieten van het uitzicht, wat lekkers en elkaars gezelschap.